Hormonstimulering, vitalitet, energi och immunförsvar.

Lewoka, registrerat varumärke,  är ett kosttillskott innehållande extrakt av hypofysen plus aminosyror, fosfolipider, växtsteroler och ginseng, vilken bidrar till fysisk och mental energi och vitalitet, motverkar trötthet samt bidrar till immunsystemets normala funktion.
 
Rekommenderat intag.
4 kapslar dagligen på fastande mage med 1 glas vatten vid sänggåendet. Tag kapslarna under 5 dagar i veckan och gör uppehåll i 2 dagar. Lewoka kan intas under obegränsad tid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.
 
Ingredienser
Aminosyror (Essentiella: valin, leucin, isoleucin, treonin, metionin, fenylalanin, tryptofan, histidin, lysin. Icke essentiella: arginin, asparagin, serin, glutamin, prolin, glysin, alanin, cystin, tyrosin)., extrakt av hypofysen från gris, fosfolipider från soja, ginseng extrakt (Panax Ginseng), växtsteroler, extrakt av hypotalamus från gris, stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), rispulver, kapselskal (gelatin)
Lewoka har inga syntetiska tillsatser.
 
Övrig information
Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil, att dricka tillräckligt med vatten och att motionera. Lewoka rekommenderas inte till gravida och personer med cancer.
 
Lewoka är ett kosttillskott, vilket är till för friska personer för att bidra till kroppens normala funktion.
 
Förvaras torrt under 25°C och oåtkomligt för barn. Kan med fördel förvaras i kylskåp.
 
Tillverkas i USA under kontroll av FDA (Food and Drug Administration) och USDA (US Departement of Agriculture).
 
Marknadsförs i Europa med reg. varumärket Lewoka av Naphtor AB, Bellmansgatan 28,
118 47 Stockholm.
Konsumentkontakt: 08-518 199 00; info@lewoka.se; www.lewoka.se
Burkar med Lewoka tabletter, hormonstimulering

Lewokas erbjudande:

1 burk för 1 månads förbrukning 395kr

3 burkar för 3 månaders förbrukning 1125kr  (375/burk)

6 burkar för 6 månaders förbrukning 2130 (355/burk)

12 burkar för 12 månaders förbrukning 3900 (325/burk)

Säker kortbetalning med DIBS - info
 

Köpvillkor
Alla priser är inkl moms och frakt

 

Dr Deans Rapport och Dr Rudmans Studie

För den som vill läsa mer bifogar vi dessa rapporter under Annan Info.  De är avsedda för den amerikanska marknaden, där Lewoka säljs som GHR.

Rapporten om GHR, som Lewoka kallas i USA, är framtagen av Dr Dean för vår amerikanska samarbetspartner och vi har fått den från dem.

Av rapporten framgår att kroppens insöndring av tillväxthormon avtar med åren, vilket leder till olika ålderskrämpor samt att Lewoka (GHR) stimulerar kroppen att insöndra mer tillväxthormon. 

Tillväxthormon kan reversera åldrandeprocessen med upp till 20 år enligt slutsatsen i Dr Daniel Rudmans Studie.  Detta leder till mindre kroppsfett och fastare muskler, ökad hudtjocklek och ökad benvävstäthet , vilket var vad studien undersökte. 

Rapporterna i sin helhet på svenska och engelska finner du på www.lewoka.se under Annan Info