Lewoka® Hormonstimulerande kosttillskott. Fysisk och mental vitalitet, energi och immunförsvar.

 

 

Dr Carolyn Dean

Dr. Carolyn Dean, MD, ND
Dr Deans Wellness Program.

Rapporter

Dr Carolyn Deans rapport är en omfattande utvärdering av GHR som Lewoka kallas i Amerika.  Den är gjord för den amerikanska marknaden och vi har fått den från vår samarbetspartner i Amerika.

 

Dr Daniel Rudmans studie är en klinisk studie av relationen mellan tillväxthormon och åldrande, publicerad i The New England Journal of Medicine 1990.

Länkar till dessa rapporter i svensk översättning hittar du nedan. Rapporterna på originalspråket engelska med referenslistor hittar du på vår engelska sida.  

Ur Dr Deans Rapport: 

Inget av de vanliga hormonerna östrogen, testosteron, progesteron, melatonin eller DHEA är kopplade till att motverka åldrande. Endast HGH (humant tillväxthormon) har visat sig förebygga biologiskt åldrande och kan vända utvecklingen av en stor mängd tecken och symtom på åldrande. HGH-behandling har faktiskt vetenskapligt bevisats kunna vrida tillbaka den biologiska klockan så mycket som 20 år. Nivån på tillväxthormoner hos män och kvinnor börjar sjunka i 25-årsåldern. Vid 35 sjunker nivån snabbare och i slutet av 50-årsåldern frisätts endast små spårmängder av humant tillväxthormon (HGH).  Den medicinska standardbehandlingen för hormonbrist går ut på att ersätta hormonet med syntetiskt hormon.  GHR är dock en naturlig "hormonfrisättare", inte ett syntetiskt hormon.  Den stimulerar den naturliga produktionen av humant tillväxthormon (HGH) och har inga biverkningar.  Både yngre och äldre personer kan intyga att de får mer energi, ökad muskelmassa, muskelåterbildning, fettreducering, minskad vikt samt ser bättre ut och känner sig bättre än de gjort tidigare när de äter GHR. 

Dr. Carolyn Deans rapport (svenska)

Dr. Daniel Rudmans studie (svenska) i The New England Journal of Medicine.

 

 

Medicine doktor Olle Haglund är en av Nordens främsta experter på fettsyror, probiotika, L-arginin/ kväveoxid/nitrat/nitrit och antioxidanter och författare till ett flertal böcker och artiklar om detta.

Doktor Haglund skriver om Lewoka på sid 33 i decembernumret av tidskriften Naturligt om hälsa, nr 4 2014, som svar på en läsarfråga. Han skriver bl.a. om trötthet och om hur hypofys och hypotalamus styr kroppens hormonproduktion samt: "Jag tycker att Lewoka är ett mycket intressant kosttillskott. Jag har kännedom om ett par fall som reagerat mycket bra på preparatet. Jag tycker att Lewoka är värt att få en ordentlig chans från din sida." Läs hela  texten här, sida 1, sida 2

 

 

 

GT hade ett reportage om oss den 21 maj 2013. I reportaget framhåller två långvariga kunder sina positiva erfarenheter av Lewoka:

Ronny Johansson 50 år i Jönköping säger

- Jag tränar fem pass i veckan men kände att jag blev ännu piggare och gladare av Lewoka. Det funkar som ett utmärkt komplement för mig och det är därför jag fortfarande valt att använda mig av det.

Den 60 åriga företagaren i Stockholm, som också äter Lewoka känner av förbättringar i sin hy och hon har lättare att bygga upp sina muskler, vilket har lett till att hon börjat träna igen.

- Dessutom har mitt hår blivit betydligt bättre i kvalitet och växer fortare. Min frisör. som inte träffat mig på sex månader undrade vad jag gjort eftersom håret var mycket friskare och blivit så långt, berättar hon.

Klicka på GT loggan för att läsa mer.

 

 

 

 

Qvintus Bergman:  Artikel på MMA Labbet 2013.

MMALabbet är en sajt för kampsportare, där Qvintus 2013 skrev att Lewoka uppges kunna stimulera kroppens ungdomliga hormoninsöndring på ett naturligt sätt.  MMALabbets hemsida är för närvarande under omarbetning.

Artikeln från mmalabbet